Oktober: Bäst i klassen

Zilenzio jobbar med ljudabsorption, det vill säga de skapar lugna arbetsmiljöer med hjälp av formgivna lösningar. Vi har hjälpt dem med personalporträtt och produktbilder i miljö tidigare. Nu önskade de porträtt på grundarna, två kvinnliga chefer som skulle signalera kompetens och styrka. 

September: Live@Heart

Efter 20 år som rytmisk motor i Håkan Hellströms band har Labbe Grimelund och Finn Björnulfson tagit ett steg bort från Ullevi. Klivit ner på klubben och bildat Bongo Riot GBG. En ohelig allians av trummor, percussion och elektroniska rytmer. I september gästade duon Live at Heart i Örebro.

April: Leo Carlsson gör succé!

Leo Carlsson Örebro mot Arvid Lundberg Skellefteå i herrarnas SM-slutspel i ishockey. Niklas Erikssons mannar knep fjärdeplatsen i SHL och det är klubbens bästa placering någonsin. I dagarna valdes Leo som det andra valet i NHL-draften av Anaheim Ducks. Det gör honom till en av endast sex svenskar i historien som har rankats så högt i en draft.

Mars: Prisade på Årets Bild!

Stolta och väldigt glada blev både Kicki Nilsson och Pavel Koubek nominerade och pristagare i Årets Bild. Sveriges mest prestigefyllda pris för bildjournalister. Priset instiftades och ägs av Pressfotografernas klubb sedan 1942, syftet är att främja goda yrkesprestationer och delas årligen ut av en oberoende jury.  Tävlingen är öppen för alla verksamma yrkesfotografer i Sverige som har en inriktning som bildjournalister eller dokumentärfotografer. Kicki vann kategorin Årets Nyhetsbild och Pavel tog hem Vardagslivsreportage Inrikes.