Augusti: SjuktFrisk, en allvarlig historia.

Länsteatern väljer denna gång att ta upp ett svårt ämne i deras föreställning SjuktFrisk. Den handlar om hetsen efter den perfekta kroppen, den perfekta karriären och det perfekta livet…Den handlar bland annat om Emelie. Det enda hon vill är att vara smal och vacker och till sin hjälp att lyckas med detta har hon hennes hemliga vän Ana.

Juli: Sommaren hetta…

Men kort varsel fick vi haka på AP, världens största nyhetsbyrå för att följa en EU-samordnad insats mot skogsbränderna som härjade i Sverige. Branden i Kolböle, där hela byn evakuerades rasade under flera veckor.

Juni: Familje duellen

OS-guldmedaljören Stefan Holm gör tävlingscomeback i veteranklassen och tävlar ihop med sonen och höjdtalangen Melwin Lycke-Holm som ställer upp i P14-klassen. Duellen mellan far och son utspelar sig på Sannerudsvallen i Kil. Melwin Lycke-Holm gjorde sin bästa tävling utomhus men det räckte inte – pappa Stefan Holm är fortsatt familjens vassaste höjdhoppare. OS-mästaren hoppade två meter – fem centimeter högre än sin son.

Maj: Team Wärna

Wärna städ tycker att första intrycket är viktigt. Med det sagt är vi glada att de valde oss för att fylla på sin bildbank med glada och ansvarsfulla medarbetare.